Categorieën
Kunst

FANS MET SCHILDERIJ DAT ZE VAN MIJ KOCHTEN

Wanneer iemand een schilderij van mij koopt ben ik benieuwd naar het interieur van de woning of de (werk)ruimte waar het komt. Hoe zal het schilderij hun leven beïnvloeden? Welke gevoelens, gedachten en emoties zullen er zijn? Een schilderij is als ‘the fly on the wall’. De vlieg ziet alles wat er gebeurt en niet gebeurt.

2 reacties op “FANS MET SCHILDERIJ DAT ZE VAN MIJ KOCHTEN”

Herman is een echte kunstenaar!
Hij roept emotie op met zijn werken. Wat ik vooral in hem apprecieer is dat hij verschillende stijlen creëert . Hij voelt niet de noodzaak om in 1 herkenbare stijl te werken. Hij durft te experimenteren en dat is volgens mij waar het echt om gaat.
De emotie op het moment laten voelen in het kunstwerk en niet de berekende lijnen vastleggen of vlakken waar ieder onmiddellijk weet wie de kunstenaar is en waar alle kunstwerken op elkaar lijken.
Originaliteit is typerend voor het werk van Herman. En daarom heb ik al van je kunstwerken gekocht
Mijn welgemeende bewondering heb je alvast. Esther

Bravo Herman, deze pagina vind ik zeer suggestief, het vangt twee vliegen in een klap: een mooi overzicht van de verscheidenheid van je kunst oeuvre & je verbinding met je koperspubliek! Mijn complimenten aan jou, met liefs, Catharina – kunstenares/gepubliceerd schrijfster.

NB. zie zojuist dat dit een WordPress website is, zal kijken of we daar misschien de verbinding kunnen leggen/of misschien lukt het jou wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *